Свет

ШОК ВИДЕО! Прекршили полицијски час па их полицајци за казну УБАЦИЛИ КОД „ЗАРАЖЕНОГ“ ОД КОРОНЕ! И ту креће ОПШТИ ХАОС!

Цео свет је видео како полиција у Индији моткама млати оне који се не придржавају прописаних мера током пандемије корона вируса.

Али изгледа да то није било довољно.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зато су у једном делу ове државе полицајци преузели другачије методе. Методе застрашивања.

Кога ухвате да не крши полицијски час убаце га у кола хитне помоћи у коме се налази пацијент оболео од короне. Додуше лажни пацијент. Али то они не знају.

Један такав случај полиција је објавила и на свом званичном јутјуб налогу.

Полицајци су зауставили тројицу мушкараца који су се стисли на мотору кршећи полицијски час. И ниједан од њих није имао ни маску.

– Зашто сте на мотору вас тројица? Зашто немате маске? Да ли знате шта може да се деси ако их не носите? упитали су полицајци.

Одоговор који су добили није био задовољавајући па су младиће онда на силу убацили у поменута кола хитне помоћи где се, као што смо вам и рекли, налази (лажни) пацијент оболео од ЦОВИД-19.

Схвативши ко је унутра мушкарци су махнито покушавали да побегну – с тим што се један чак одмакнуо и прекрио лице јер је „пацијент“ почео и да кашље.

Још већа паника је настала када је „оболели од короне“ устао. Е онда су ова тројица покушали буквално да изађу кроз прозор кола хитне помоћи, молећи истовремено пацијента да се држи даље од њих. Лупали су у врата и молили полицајце да их пусте.

„Људи не схватају колико је вирус застрашујућ, јер га не могу видети. Али он може бити било где. Због тога је влада одредила карантин и полицијски час“, рекао је један званичник полиције.

Званичници полиције су још једном потрвдили да је „пацијент“ само глумац и да мушкарци нису били угрожени, али су истакли још једном важност ношења маски и поштовања свих мера које је прописала држава.

Извор: Курир.рс/Malaymail/П.Л.