Србија

ЧЕДА НАПРАВИО ХАОС НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Јовановић рекетом претукао власника клинике

Чедомир Јовановић, лидер ЛДП изударао је рекетом за тенис Д.И. (41) власника приватне клинике за физикалну терапију, сазнаје „Блиц“.

Напад се догодио данас око 17 часова на Новом Београду у улици Милутина Миланковића број 1 испред Клинике за физикалну терапију у власништу Д.И.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је власник клинике посведочио полицији, из црног џипа је „изашао политичар Чедомир Јовановић и напао га рекетом за тенис“.

Према полицијском извештају, а на основу сведочења Д.И. Јовановић му је задао више удараца у пределу главе и тела.

– Стајао сам са возачем Чедомира Јовановића и причао, када је он изашао из аутомобила и без разлога почео да ме удара рекетом по телу. А онда је бесно кренуо према колима, сео и отишао. Био сам у шоку не знам зашто ме је напао нити који је разлог – рекао је Д. И. за „Новости“.

На месту инцидента нашло се неколико људи, који су покушали да власника клинике одбране од политичара, али он је побегао када је видео да пролазници прилазе.

Повређени доктор је након исказа који је дао полицији отишао у Ургентни центар, како би му санирали повреде које је задобио по леђима и глави.

Да ли је Јовановић прекршио карантин?

По налогу Трећег основног тужилаштва у Београду, полиција проверава догађај у којем је лидер ЛДП напао власника центра за физикалну терапију на Новом Београду.

– Врше се провере догађаја, у току је прикупљање обавештења од свих присутних лица, прибавља се медицинска документација за лице коме су нанете повреде, узимају видео снимци – рекла је за Тањуг портпарол тужилаштва Маја Делић.

Она је нагласила да кривични поступак још није започет, а да ће се о даљем поступању одлучити када полиција обави све наложене провере.

Поред тога, како је додала, врше се и провере да ли је Јовановић након што је изашао из болнице, где је био на лечењу од Цовида 19, прекршио карантин, односно да ли му је карантин наложен.

Извор: Блиц