Србија

ОГЛАСИО СЕ ВУЧИЋ! Донео је важну одлуку: Ово је било неочекивано!

На питање о формирању нове владе, Вучић каже да ће пожурити, као и да је током кризе добро видео ко се сакрио у мишју рупу из СНС-а, али и понашање коалиционих партнера.

– Прво ћемо у нашим редовима да видимо ко је ту да се бори за пристојну и напредну Србију, а ко је ту због интереса и министарских места – закључио је Вучић. Председник је посебно похвалио министра полиције Небојшу Стефановића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник Србије Александар Вучић је вечерас у обраћању уживо из Париза захвалио полицији која већ треће вече трпи насиље хулигана испред Скупштине, а посебно је похвалио министра полиције Небојшу Стефановића.

„Хоћу да кажем једно огормно хвала полицајцима, тим дивним људима, који трпе каменице и бакље по себи, који морају да помажу и онима који се међусобно боду ножевима”, рекао је Вучић

Он се такође осврнуо на породичну трагедију министра унутрашњих послова Небојше Стефановића коме је преминуо отац и споменуо да је у најтежим тренуцима морао да се суочава са дивљањем насилника.

– Свака част и полицајцима и МУП-у и министру унутрашњих послова који је прошао кроз најтежу животну голготу, отац му је умро, а мора да решава проблеме са тајкунима и тајкунском децом, и додао:

– Стефановић пролази кроз животну драму, изгубио је оца, и сада се овако нешто дешава. Немој само да се потцењује држава. Овде је реч о групацији насилника који лече своје фрустрације. Не могу да седе у кафићима и онда раде овако нешто по улицама. Суштина је да ће дражва да победи насинке, тајкунску политику. Сваки пут ово гледам од 2017. године, у Крушевцу, Краљеву по 100 људи – рекао је председник Вучић.

Како каже, очекује да „победи пристојна и модерна Србија“.

Подсетимо, Бранко Стефановић, отац потпредседника Владе и министра унутрашњих послова Небојше Стефановића, после вишедневне тешке борбе са опаком болешћу ковид -19, 6. јула преминуо је у болници „Драгиша Мишовић“.

Извор: Ало.рс