Свет

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ! Свет се тресе! Амерички градови ће нестати: Доналд Трамп ће бити последњи председник Сједињених Америчких Држава

Фото: Јутјуб

Американац Едгар Кејс, пророк и визионар, оставио је многа предвиђања у вези са Сједињеним Државама.

Према речима парапсихолога и видовњака, карта Америке ће у будућности постати непрепознатљива: многи амерички градови ће нестати са лица Земље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Али то ће се догодити не само због тога што људи неће бити у стању да реше одређене проблеме, већ једноставно неће имати времена за то.

Едгар Кејс, кога су називали “спавајући пророк”, јер је имао способност да одговара на питања док је био у трансу, предвидео је Први и Други светски рат, победу СССР-а, пад комунизма, формирање државе Израел, независност Индије, проналазак ласера.

Међутим, Едгар је рођен, одрастао и умро у Сједињеним Државама, тако да није чудно што су многа његова пророчанства на неки начин била повезана са Сједињеним Државама.

Кејси је према одређеним сазнањима предвидео пад берзе 1929. и економски процват који је уследио четити године касније. Атентат на Џона Ф. Кенедија је такође предвидео “спавајући пророк”.

Генерално, што се тиче америчке владе, ту се Кејс посебно истакао. Он је предвидео да ће последњи председник Сједињених Држава бити онај који буде бр. 44. Дуго се веровало да је имао на уму Барака Обаму. Бар је Обама званично 44. шеф Америке. Али неки мисле да је визионар ипак говорио о Доналду Трампу.

Чињеница је да се у америчкој историји бележи ситуација да је једна особа наведена као 22. и 24. председник Сједињених Држава. То лице је било Грувер Кливленд. Дакле, на основу укупног броја председника државе, Трамп је заиста 44.

У међувремену, према предвиђањима видовњака, Сједињене Државе неће изгубити само председника: изглед земље ће се променти до непрепознатљивости.

На основу Едгарових предвиђања, стручњаци су направили мапу САД-а 21. века на којој више нема великих градова. На овој мапи није било Њу Орлеанса.

Да ли верујете у пророчанства?

Предвиђање „спавајућег пророка“ се обистинило 2005. године. Тада је Њу Орлеанс погодио најгори у историји Америке, ураган Катрина. Око 2 хиљаде људи је умрло, а скоро 80% територије великог лучког града било је под водом. Све се догодило, као што је видовњак рекао: „Катастрофа се може догодити врло брзо. Човечанство вероватно неће имати дан да се спаси.”

Тачно, ове Кејсијеве речи односе се на многе катастрофе које је он предвидео свету. Заиста, поред Њу Орлеанса, у будућности би Лос Анђелес и Сан Франциско требало да буду темељно уништени, а Њујорк потпуно збрисан са лица земље.

Неки истраживачи, уверени су да је Кејс направио грешку, јер наведени градови још увек постоје, док други верују да их најгоре тек чека. Едгар Кејс такође је предвидео нестанак јужних делова Каролине, Џорџије и Калифорније.

Према прогнозама Едгара Кејса, сви набројани градови и територије Сједињених Држава потонуће у заборав због природних катастрофа. Кејс је повезао ове катастрофе са променом земљине осе и променом полова.

Јасно је да би такве глобалне промене требало да утичу, не само на Сједињене Државе, већ и на друге државе света.

Према „спавајућем пророку“, у будућности ће подручја са хладном или суптропском климом постати тропска: „Папрати ће расти тамо“. Отворене воде ће се појавити у северним регионима Гренланда. На Карибима ће се појавити нова острва. Већина Јапана биће прекривена водом, а Европа ће се “трансформисати” толико да више неће личити на данашњу Европу.

Остаје још само да видимо када ће се то обистинити…

Извор: Ало.рс/Н.А.