Србија

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ СИЛОВАЊА У БОГАТИЋУ! Девојчица побегла чим је очух заспао! Полиција га је затекла како…

ЗБОГ сумње да је силовао 12-годишњу пасторку, полиција у Богатићу ухапсила је, у ноћи између суботе и недеље, Н.М. (30) из Бановог Поља.

На терет му се ставља да је у суботу касно увече, у свом приватном аутомобилу, напаствовао малолетницу док су се враћали кући.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Очух и девојчица били су на купању у једној дивљој бањи на извору топле воде у Богатићу. Очух је, како наводе наши извори, скренуо са пута ка суседном селу Равњу, а после ужасног чина малолетница је побегла и све испричала мајци.

– Девојчица је искористила прилику да изађе из аута када је очух заспао. По мрклом мраку и веома узнемирена, успела је да дотрчи до куће у ромском насељу на периферији Бановог Поља, где се породоица недавно настанила – каже наш извор.

Мајка је доста брзо реаговала и позвала полицију, а полицајци, опет, нису часили ни часа и упутили су се на место где би, према упутствима девојчице, Н.М. могао бити. Како наши саговорници тврде, затекли су га голог у аутомобилу и ставили му лисице на руке.

Наводно, Н.М. коме је одређено задржавање до 48 сати био је у алкохолисаном стању, а тестом је утврђено да има 0,37 промила алкохола у крви. Ово није нимало необично, ако се зна да млади људи у Мачви, посебно преко лета, одседају на изворима топле воде, уз које се налазе и угоститељски објекти.

Припадници полиције у Богатићу су, након хапшења, обезбедили место где се налазио аутомобил, а у недељу ујуту извршен је детаљан преглед возила. Девојчица је, у полицији, у присуству социјалног радника, дала свој исказ, након чега је упућена на преглед гинекологу.

 

 

 

 

Извор: Новости.рс