Свет

ТРАГЕДИЈА! Популарна глумица извршила самоубиство! Имала је само 23 године!

Дејзи Колеман из Нетфликсовог документарца је извршила самоубиство у Колораду у уторак увече, јер је доживела трауму након што је силована пре 8 година

Дејзи Колеман (23), једна од тинејџерки које су се појавиле у Нетфликсовом документарцу „Audrie &Daisy„, а који говори о жртвама силовања, одузела је сама себи живот у уторак увече. Преминула је у Лејквуду у Колораду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Дејзи је била у свом апартману око 16 часова када је њена мајка Мелинда позвала полицију да провере здравствено стање њене ћерке, која је претила да ће извршити самоубиство.

Мелинда је била озбиљно забринута због менталног стања своје ћерке непосредно пре самоубиства, али трагично, чак ни провера њеног здравља није могла да спречи трагедију.

Полицијска управа је одговорила слањем доктора и агената који су обучени за кризне интервенције.

Дејзи је разговарала с агентима више од сат времена, али није дала никакве знаке да жели себи да одузме живот, па није било законског разлога да је задрже због нарушеног менталног здравља.

Нажалост, касније је откривено да је полиција примила још један позив око 20:30 часова од Дејзине пријатељице, која је пријавила да је Дејзи ипак извршила самоубиство.

Полицајци кажу да је Дејзи користила пиштољ како би испалила смртоносни хитац у себе, након чега је умрла.

Дејзи је била једна од главних актера документарца на Нетфликсу који се приказивао 2016. године и који је пратио животе ње и чланова њене породице, након што је доживела трауму због силовања 2012. године.

Тада је имала само 14 година, а снимане су и непријатељске реакције и осуђивање које је доживела у Мисурију.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Телеграф.рс