loading...
СРБИЈА ЈАВЉА

БРЗА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Када су упали у стан, затекли су СТРАВИЧАН ПРИЗОР!

Осумњиченом М. М. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Београду

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду ухапсили су М. М. (1984) због постојања основа сумње да је извршио кривична дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Полиција је претресом стана осумњиченог М. М. у Новом Београду пронашла аутоматску пушку са 180 метака, два гасна пиштоља, пиштољ са осам метака, око 900 комада пушчане муниције, метални боксер, палицу, нож у корицама, три мобилна телефона и мању количину амфетамина.

Код четрдесетогодишњег мушкарца полиција је пронашла пакетић са мањом количином амфетамина који је, како се сумња, претходно купио од осумњиченог М.М.

Осумњиченом М. М. је одређено задржавање до 48 часова и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Београду, док ће против четрдесетогодишњег мушкарца бити поднета кривична пријава због сумње да је учинио кривично дело неовлашћено држање опојне дроге.

Извор: Информер.рс

loading...