Србија

Јадранка у шоку! ПОЗНАТИ ВОДИТЕЉ ПОБЕСНЕО И ИЗВРЕЂАО ПЕВАЧИЦУ! Његове речи одјекују земљом!

На Шкундрићево питање, зашто је онда звао у своје емисије ако већ сматра да не зна да пева и да не поседује харизму, Горан је одговорио:

Велику сам подршку добио од народа, али и од колега, музичара, аутора, певача. Од стотину коментара, било је неколико увреда. Људи не мисле главом када нешто пишу. Јадранка је беда, један прикривени олош. Прозвала ме ничим изазвана, а гостовала је неколико пута у мојим емисијама. Сама се позивала у моје емисије. И то не само у моје, већ код скоро свих мојих колега. Излазили смо јој у сусрет јер смо мислили да је фина девојка. Не да није фина и културна, него је све супротно од тога. Она је никакав певач, нема никакве прегледе. Коме она треба? Па моја мама би имала више прегледа од њених песама. Све ти је ова држава дала. а ти нећеш да кажеш ни извини, изјавио је познати водитељ Горан Чомор гостујући у нет радијској емисији „Све по списку са Шкундрићем“, која се емитује сваке среде од 19х на „ТопВибе“ радију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На Шкундрићево питање, зашто је онда звао у своје емисије ако већ сматра да не зна да пева и да не поседује харизму, Горан је одговорио:

– Па управо сам то рекао на почетку. Сви смо мислили да је фина, васпитана, добра девојка, позивала се сама у емисије и желео сам да јој учиним. На крају се испоставило да сам направио погрешан потез, јер ме прозива без било каквог основа и тврди како је забрањена.

Ненад је иначе препознатљив по својој провокативности, па је на самом крају интервју-а упитао Чомора када ће у своју емисију „Пред Фајронт“ која се емитује на телевизији БН позвати и Јадранку Барјактаревић. Чоморов одговор је прилично изненадио и насмејао Шкундрића:

– Знаш када ћу да је позовем? На кур.вдан. А то је такозвани празник „Свети никад“.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо.рс