Свет

АМБАСАДОР СРБИЈЕ У АУСТРИЈИ ОТКРИО СВЕ! Био сам километар и по од напада! Ево шта се догодило! Ово је свима било незамисливо!

Амбасадор Србије у Аустрији Небојша Родић испричао је да је у тренутку терористичког напада био с породицом у шетњи, свега километар и по од места хорора

– Ово је шок и нешто што је свима било незамисливо да може да се деси у Бечу који је годинама најпожељнији и најсигурнији град. Све се десило нешто после 21 сат. Шетао сам са породицом и одједанпут је на улицама било мноштво кола. Знали смо да се нешто десило, а кад су изнад нас пролетели хеликоптери, прибојавали смо се да се нешто велико догодило. Сада смо безбедни, у свом дому пратимо ситуацију. За наше држављане још ништа не можемо да проверавамо јер је акција у току. Са својим сарадницима сам одмах предузео све мере које се тичу интегритета амбасаде, а она је адекватно чувана, јер се налази у непосредној близини бечке полицијске академије – испричао је за Курир.рс амбасадор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он напомиње да је вечерас било необично много људи у ресторанима и на улицама, јер је сутра од 20 часова наређен полицијски час.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс