Србија

МАЛО ЈЕ ОВАКВИХ ЉУДИ: Доктор Чворовић из Лознице је урадио ово за своје пацијенте (ФОТО)

Фото: Фејсбук принтскрин

ЛОЗНИЦА – Корона свима загорчава живот, а највише онима који због неке друге бољке имају потребу да оду код лекара. Тамо где влада корона мења се режим рада здравствених установа па није лако стићи до доктора, а за одлазак код приватника нема свако новца.

У таквим условима вредан пажње је гест Лозничанина др Жељка Чворовића, специјалисте оториноларингологије, који је преко друштвене мреже решио да се огласи данас и охрабри оне којима његова помоћ буде потребна. Обраћајући им се са „Драги моји Варошани“, суграђанима је поручио:

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Лозничка Општа болница је поново прешла у ковид режим рада. Због тога је у следећој недељи укинут рад специјалистичке ОРЛ амбуланте у поподневним сатима (од 16.30 до 19.00). Пошто готово 70 одсто болести и стања код људи чине болести главе и врата, а да се до лекара у овим условима тешко долази, овим путем Вас позивам да се, уколико Вам треба ОРЛ преглед јавите у инбокс. Надам се да не треба да наглашавам да ће евентуални преглед бити бесплатан“.

Фото: Фејсбук принтскрин

Др Чворовић сматра да је у данашње време потребно да свако учини оно што може, а он у својој области рада жели да помогне људима онако како он мисли да је најбоље. Једини услов је да му се они којима је потребан јаве после 16 часова пошто је пре тога у Зворнику (РС) где у тамошњој болници такође лечи пацијенте.

Име др Чворовића познато је и поштовано са обе стране Дрине, а оне који га познају његов гест није изненадио јер је током неких деценију и по специјалистичког стажа својим пацијентима увек био на располагању. Баш као и сада, у време короне.

Извор: Курир.рс/Т.И.