Србија

Медији преносе! ПАТРИЈАРХ ИРИНЕЈ ЖИВОТНО УГРОЖЕН! Синоћ био критично, лекари се целе ноћи борили да га спасу! Ево шта се дешава!

Патријарх српски господин Иринеј имао је драматичну ноћ у ковид болници на Војномедицинском центру на Карабурми. Како Информер ексклузивно сазнаје, синоћ око 3 сата патријарх је био у изутзетно критичном стању, а лекари су након велике борбе која је трајала читаве ноћи успели да му стабилизују стање

Пагтријарх Иринеј, који се у војној болници лечи од последица коронавируса, био је у веома тешком стању, али је након константних напора лекара, сада боље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ипак, и даље је животно угрожен, а овог јутра се у болници окупио тим најбољих лекара који непрекиндо брину о Иринејевом здрављу.

У сталном телефонском контакту са људима који лече патријарха су председник Александар Вучић и његови најближи сарадници.

Сам председник је на Инстаграм страници будућностсрбијеав написао поруку подршке српском патријарху.

– Ваша Светости, целокупан наш народ је уз Вас. Србији и српском народу никада нисте били потребнији. Молимо се Богу за Ваше здравље и успешан опоравак. Издржите и победите опаку болест – написао је председник Вучић на Инстаграм профилу будуцностсрбијеав

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс