Свет

МЕЛАНИЈА ОДБРОЈАВА МИНУТЕ ДО РАЗВОДА! БИВША САРАДНИЦА ОТКРИВА: Не може да дочека, њихов брак је био чиста трансакција!

Фото: Јутјуб

Меланија Трамп одбројава минуте до развода са Доналдом Трампом, актуелним председником САД, како би коначно ставила тачку на њихов 15-годишњи „трансакцијски брак“, преносе британски таблоиди.

Бивша сарадница Омароса Маниго Њуман је открила да је њихов брак одавно у кризи: „Меланија броји сваки минут до његовог одласка из Беле куће како би затражила развод. Уколико би хтела да га понизи и остави током мандата, он би нашао начин да је казни“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се тврди, Меланија је била очајна 2016. године када је Трамп победио на америчким председничким изборима, јер није могла ни да претпостави да ће однети победу.

Такође, није му се одмах придружила у Вашингтону већ је чекала 5 месеци, наводно, како би њихов син Барон завршио школу.

Међутим, још једна њена бивша асистенткиња Стефани Волкоф тврди да прва дама планира да се разведе и да преговара како би Барон добио једнак део Трамповог богатства.

Волкофова тврди и да су супружници све време спавали у одвојеним собама и да је њихов брак био чиста „трансакција“.

Иначе, Трамп је претходно био у браку двапут, а друга жена Марла Мејплс се обавезала да неће објављивати критичне књиге или давати интервјуе о њему, а сумња се да ће Меланија учинити исто.

Медији су често истицали колико Меланија и Трамп нису блиски у јавности, а прва дама је неколико пута снимљена и како одбија његове додире или покушаје да је узме за руку.

Подсетимо, Трамп се 1977. године оженио Иваном Трамп са којом је добио два сина и ћерку, а та веза се завршила почетком деведесетих када је упознао манекенку Марлу. Њих двоје су се венчали 1991. године и добили су ћерку Тифани, али је брак потрајао до 1997. Меланију је упознао годину дана касније и оженио је 2005. године.

Извор: Курир.рс/Миррор