Србија

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ СЕ ХИТНО ОГЛАСИО! Његове речи одјекују Србијом! Сви грађани ће бити поносни!

Председник Србије Александар Вучић честитао је данас свим припадницима Копнене војске 16. новембар, Дан Копнене војске, наводећи да је сигуран да ће они и у наредном периоду, уз подршку државе, професионално и квалитетно испуњавати своје задатке.

„Свим припадницима Копнене војске честитам 16. новембар – Дан вида. Настављајући традицију Српске војске дугу више од једног века, упркос сложеним условима у којима радите, захваљујући вашој стручности, одговорности и професионализму чувате углед Војске Србије и свакодневно показујете да сте достојни наследници колубарских јунака“, навео је Вучић у честитки.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Он је додао да су припадници Копнене војске, као припадници најбројнијег вида Војске Србије, пружили пуну подршку јачању мира, безбедности и стабилизације у региону.

„Ваше јединице реализују задатке који се постављају пред њих и постижу запажене резултате у обуци и оспособљавању припадника Копнене војске и других субјеката одбране и безбедности наше земље.

Уверен сам да ћете наставити започете реформе, дати пун допринос даљој реорганизацији Војске и бити значајан фактор у савременој војној организацији, по мери усвојених, проверених и потврђених међународних стандарда и критеријума“, навео је Вучић.

Он је додао и да је сигуран да ће припадници Копнене војске и у наредном периоду, уз модернизацију и осавремењивање јединица и установа свога вида, наставити да професионално и квалитетно испуњавају постављене задатке, у чему ће, како је истакао, имати подршку Републике Србије.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: (Курир.рс/Тањуг)