Србија

КОН ШОКИРАО СРБИЈУ! Ево шта је рекао о Несторовићевом снимку! То све говори о њему и његовој духовитости!

Епидемиолог и члан кризног штаба др Предраг Кон за Курир ексклузивно је одговорио свом дојучерашњем колеги из кризног штаба пулмологу проф. др Бранимиру Нестороровићу које је шокирао јавност када је др Кона и проф. др Тиодоровића исмејао постављањем на Фејсбук монтираног снимка, који чак имплицира и да они све раде како би вакцинисали народ против короне и узели паре.

– То говори о њему и његовој духовитости… Никада се нисмо слагали у ставовима. У току рада у Кризном штабу нисам се јавно конфронтирао са њим јер смо били у истом тиму… Претпостављам да то сматра мојом слабошћу… Историјски суд о понашању у току пандемије као и детаљне расправе доћи це тек када све прође. Ја их врло сталожено, чиста срца, чекам врло спремно, али и са пуном одговорношћу – казао је др Кон за Курир и додао да „део са мртвачким главама није видео да не може да коментарише“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Да подсетимо, контроверзни проф. др Бранимир Несторовић, пулмолог и донедавни члан кризног штаба Владе Србије за борбу против ковида 19, поделио је на свом Фејсбук профилу монтирани снимак којим се спрда са својим дојучерашњим колегама из штаба, епидемиолозима др Предрагом Коном и проф. др Браниславом Тиодоровићем. Неки су стекли утисак да их је Несторовић и индиректно оптужио да покушавају да зараде новац на вакцинацији становништва од ковида 19!

Проф. Несторовић за Курир је јуче кроз осмех објаснио да је спорни снимак на његовом Фејсбук налогу објавила његова супруга, уз његово одобрење, наравно. – Нисам ја направио снимак. Неко га је направио, а мени је баш било симпатично. Кон као она сирена… Ја сам изашао из те приче, а ово ми је просто било толико симпатично. Мени је неко послао снимак и жена моја кад је видела, каже: „Дај да ставим то на твој профил“. И ја реко: „Стави, слободно.“ Верујем да се Бата (Бранислав Тиодоровић, прим. нов.) неће наљути, а Кон, знајући га, вероватно хоће мало. Иако, заиста, није било ама баш никакве лоше намере, само ми је био симпатичан снимак – испричао нам је Несторовић усред његове ординације.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс