Србија

Трагедија у Лесковцу потресла Србију! СЕКИРОМ ХЛАДНОКРВНО УБИО ЦЕЛУ СВОЈУ ПОРОДИЦУ!

ВИШЕ јавно тужилаштво у Лесковцу подигло је оптужницу против Милоша Илића (21) јер је, како се сумња, са умишљајем починио кривично дело тешко убиство.

Он је оптужен да је побио чланове своје породице у изнајмљеном стану у центру Лесковца.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Масакр се догодио 10. маја, када је Милош наводно секиром усмртио оца Предрага Илића (45), маћеху Данијелу Радојковић (43), сестру Ану (19), која је била у поодмаклој трудноћи и полусестру Сару (13). Стравичан злочин преживео је само Милошев малолетни брат А. И., који је, у време трагедије, био смештен у установи социјалног старања због наводних психичких проблема.

Трагедија се догодила врло брзо након што се ова фамилија преселила у новоизнајмљену кућу у Улици Ратка Павловића, а потресла је, не само Лесковчане, већ и мештане бојничког села Граница, где су Илићи живели пре него што су се преселили у град на Ветерници.

Према сведочењу мештана овог села, Милошево одрастање је пратило често насиље у ужој породици, а једна од свађа се завршила тако што је Предраг повређен ножем. Мештани Границе испричали су нам и то да је и Милош наводно имао проблеме са психом, а маћеху „није могао очима да види“ због терора који је, са својим братом и сестром, морао да трпи.

Све чланове ове породице у Граници су нам описали као „темпиране бомбе“ истичући да је било само питање која ће прва да експлодира.

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс