Србија

ГЛЕДАОЦИ ИСПРОВОЦИРАЛИ СЛОБОДУ МИЋАЛОВИЋ: „Могу да направим СКАНДАЛ и ПОЛОМИМ овај студио“

Многи сматрају да би требало да се опусти.

Слобода МИћаловић (39) причала је отворено о себи и каријери, а у једном делу емисије водитељ Иван Станковић јој је саопштио и резултате истраживања које су спровели, о томе како је људи виде.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тако, неки сматрају да би требало да се опусти, те да не буде толико правилна и исправна.

– Ја не желим да живим скандал. Чини ми се да имам друге квалитете да понудим, него што је скандал. Мишљења сам да људи који праве скандал немају шта да понуде и желе, априори, да… Мислим, желе… Који год да је њихов циљ, то је једино средство – скандал. Мени је лако да направим скандал! Могу ја да направим скандал, поломим овај студио, али зашто, шта је поента приче? То траје три дана и? Ја не желим да се о мени прича у тој мери, поготово не на тај начин. Желим да се о мени прича, ако је могуће, само о улогама. А није… – истакла је Слобода.

60 посто сматра да јој је највећи успех породица, а потом каријера, те да улива много поверења, па би јој преко 90 посто људи дало да им чува децу и новац.

– Били би сигурни – прокоментарисала је Слобода.

Међутим, нико му не би дозволио да му чува партнера.

– Ни сад? Ни сад – сад, кад сам удата већ 15 година? – смејући се, рекла је Слобода.

– Па, хвала им. Схватићу то као комплимент, велики! (смех) У праву су… – додала је.

– У праву су? Ето скандал! – казао је водитељ.

– Разводи се! (смех) Е, то ми је фасцинантно… Нас разводе једном месечно. И онда, ако се ја не дај Боже, не знаш шта носи живот, будем развела, ја стварно мислим да мени нико неће веровати. Ја сам ухватила, једном месечно они нас разводе – додала је Слобода.

Подсетимо, Слободу домаћа публика од прошле недеље гледа као Веру, у серији „Тајне винове лозе“, која, чему сведоче и бројке, привлачи невероватну пажњу гледалаца.

Извор: srbijadanas.com