loading...
Србија

НЕНАД ЈЕЗДИЋ СЕ ОГЛАСИО О АЛЕКСИЋУ: То су деца, Мики имам само да поручим ОВО…

Исповест глумице Милене Радуловић потресла је јавност. Она је смогла снагу и рекла јавно да ју је Мирослав Мика Алексић силовао када је имала 17 година. Након тога, глумица Ива Илинчић је такође пријавила полицији учитеља школе глуме за сексуално узнемиравање. Тим поводом се огласио и глумац Ненад Јездић, који је истакао да се ништа не треба гурати под тепих.

– Језиво, тужно, несрећно. Велика невоља за те девојке, девојчице. Драго ми је да су се одважиле да говоре о томе. То је пошаст. Тога има баш свуда, и у банкама, на сваком послу… Господ ми је дао три ћерке можда баш због тога да могу да посведочим колико су жене дискримисана бића. Тешко ми је због Иве Илинчић, радили смо прошлог лета, Милену не познајем, само из виђења. Ива је јако пријатна, талентована, а обема им желим да што пре превазиђу ово искушење и да се што пре боре за место пред камерама. Људски ми је тешко што се Мики то десило, суноврат статуса и ауторитета, који он јесте. Он је многима значио много, представљао је ученицима очинску фигуру. Недостојан сам да причам о томе, нисам из Микине групе, дошао сам из своје, ваљевске – казао је Ненад.

– Треба добро све испитати, анализирати, ово је можда непромишљено што га спомињем. Добро се познајемо, последњи наш сусрет пре осам година је био. Тада ми је рекао био: “Јездо, нека ти је Бог у помоћи”. Сад ја њему кажем: “Нек’ ти је Бог у помоћи, Мико”. Ово су деца. Ништа се не сме гурати под тепих, мора се говорити истина. Тога свуда има. Чак и у цркви – додао је глумац за емисију “Пробуди се”.

– Једна девојчица из мог окружења је доживела деликатну преписку са извесним професором. Кад су се родитељи пожалили да јој шаље двосмислене поруке, као и њеној блиској пријатељици, добили су одговор од директора школе: “Сви имају своје слабости”, то је страшно – закључио је он.

Извор: Курир.рс/М.М.

loading...