Србија

ОГЛАСИО СЕ АДВОКАТ МИКЕ АЛЕКСИЋА! Ево шта је професор глуме рекао на саслушању

МИРОСЛАВУ Мики Алексићу судија за претходни поступак Вишег суда одредила је притвор до 30 дана и то из разлога да не би ометао поступак утицајем на сведоке, да не би поновио кривично дело и због узнемирења јавности. На ову одлуку он се може жалити у року од три дана.

Како смо сазнали Алексић није коментарисао одређивање притвора, једино се наводно чуди шта га је снашло. Према нашим информацијама у тужилаштву је негирао да је починио радње које му се стављају на терет. Он је иначе осумњичен за осам силовања и седам недозвољених полних које је починио над шест девојака.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– На саслушању је рекао свега неколико реченица. Није детаљисао. Укратко је казао да негира дело и навео да не зна зашто су га те девојке оптужиле и то после толико година – каже наш извор.

Алексићев адвокат Немања Јоловић каже нам да су оптужбе против његовог брањеника озбиљне:

– Ја и њега и његову жену познајем дуго година и не могу да поверујем да је урадио то за шта га сумњиче. Видећемо са каквим ће доказима изаћи тужилаштво. Очекујем да крајем недеље почне саслушање и оштећених. Тек кад се то заврши и видим списе моћи ћу нешто одређеније да кажем.

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс