Регион

УЖАС! Десимир Томашевић пронађен мртав!

Десимир Томашевић (50) из Карановца код Бањалуке, који је нестао пре десет дана, нађен је мртав у реци Врбас код моста у Црној ријеци.

Како сазнајемо тело су јуче на стени у Врбасу уочили риболовци који су одмах алармирали полицију. На терен је упућен ронилачки тим који је тело извукао из воде. На лицу места извршен је увиђај и засада није познато како је Томашевић завршио у води. По налогу Окружног јавног тужилаштва у Бањалуци биће урађена обдукција тела како би се утврдио узрок смрти.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– ПУ Мркоњић Град јуче је око 10 часова пријављено да се у кањону реке Врбас, у месту Црна Ријека налази беживотно тело. Идентификацијом леша утврђено да се ради о лицу Д.Т. из Карановца, чији је нестанак пријављен ПУ Бањалука – саопштено је из ПУ Мркоњић Град.

Последњи пут је виђен око 11 часова испред породичне куће у Карановцу код Бањалуке и од тада му се изгубио сваки траг.

Породица и полиција одмах су организовали потрагу, која је нажалост окончана трагичним исходом. У акцији потраге учестовали су припадници ПУ Бањалука и Мркоњић Град, те припадници Специјалне антитерористицке јединице (САЈ) МУП-а Републике Српске и Ронилачки клуб „Гњурац“ из Лакташа.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Новости