loading...
Србија

Ужас! Министар се огласио после саботаже његовог службеног аутомобила: ПОКУШАЛИ СУ ДА МЕ УБИЈУ!

Ратко Дмитровић, министар за бригу о породици и демографију окарактерисао је као класичан покушај убиства то што је неко одврнуо шрафове на точковима његовог службеног аутомобила

„Била су два покушаја моје ликвидације 90-их у Хрватској. Крајем 1995. у Београду, одустало се, у задњи час, од плана да будем убијен. Два сведока још су жива. Коме данас треба моје убиство?“, написао је Дмитровић на Твитеру и додао:

„Одвртање шрафова на предњим точковима мојих кола, пре два дана, класичан је покушај убиства“.

Да подсетимо поводом овог инцидента огласило се и Министарство за бригу о породици, наводећи да је за време службеног пута министра Дмитровића у току вожње примећено да је неко олабавио шрафове на предњим точковима службеног возила којим се враћао из Ниша.

На излазу из Ниша, а пре укључења на ауто-пут за Београд, возач и министар осетили су чудан звук који је долазио с предње стране возила. Зауставили су кола и установили да су на предњем левом точку одврнути сви шрафови, од којих су три пала на земљу при самом додиру. На десном предњем точку шрафови су били олабављени”, додаје се у саопштењу.

Наглашено је да по елементарној техничкој процени, тако нешто не може да се догоди само од себе, односно да је “могуће једино деловањем људског фактора”.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс