Србија

Владимир Ђукановић открио: У аферама “Беливук” и “Јовањица” учествовали представници државних структура! Ево шта се крије иза свега!

Појединци из Министарства унутрашњих послова и безбедносних структура као и страначки функционери учествовали су у крупним аферама како би наудили председнику државе Александру Вучићу и урушили систем, рекао је народни посланик и члан председништва Српске напредне странке, адвокат Владимир Ђукановић.

Ђукановић је у емисији Прави угао РТВ рекао да је довољно написао у писму председнику републике у којем га је подржао у борби против криминала и свих оних који коче напредак Србије и позвао све остале да стану уз Вучића у борби против криминала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

“Сазнања о криминалним структурама и делима појединаца имам уназад неколико година, од 2017. и није ми било пријатно да јавно кажем, како неко од високих државних функционера злоупотребљава положај” рекао је.

Говорећи о афери прислушкивања председника државе Ђукановић је изјавио да су прислушкивали и “шефа” Безбедносно информативне агенције и да смо заправо “дотерали цара до дувара” те да је време да се нешто учини и да полиција и тужилаштво предузму радње из своје надлежности.

Тим активностима су се бавили они који су изградили озбиљну мрежу сарадника и међу њима има и чланова СНС али и високих државних функционера, приметио је и додао да непрестано раде на дискредитацији председника државе Александра Вучића који је, предводећи СНС постигао огромне резултате и напредак Србије.

Признао је да никад више није расветљено кривичних дела и да су откривене бројне криминалне групе, мада су из полиције “цуриле” информације које је добија и део медија који такође учествују у нападима на председника.

“Дара је превршила меру” рекао је Ђукановић и нагласио да је немогуће да у политици опстану они који имају било каквих контаката са криминалним групама.

У аферама “Беливук” и “Јовањица” учествовали су делом из државних структура, полиције и тужилаштва уз помоћ тзв. страног фактора и одређених медија.

Поједини политичари калкулишу рекао је Ђукановић уз опаску да нема амбиција да се озбиљно бави политиком те да зато има слободу да каже што мисли и напише шта хоће, демантујући тако гласине да му је неко наредио да напише писмо председнику државе.

 

 

 

 

 

 

Извор: РТВ