Здравље

ДОКТОР НЕСТОРОВИЋ ОТКРИО: Ово је један од најмоћнијих лекова које данас имамо!

Фото: Јутјуб

Доктор Бранимир Несторовић каже да не постоји бољи лек за чир на желуцу или дванаестопалачном цреву од нашег домаћег, обични купус.

“Он је један од најмоћнијих лекова које данас имамо. Прве радове о његовом деловању код чира је објавио давне 1950-те године професор Garnett Cheney, са Станфорда. У студији на 55 пацијената, он је показао побољшање у 95% већ после 2 до 5 дана”, каже доктор.

Како каже, испитивање на 45 затвореника у затвору San Quentin, 93% је после три недеље узимања сока од купуса, што одговара око 200 грама купуса, имало потпуно излечење.

“Антиулкусни фактор је идентификован као У фактор (глутамин), налази се и у целеру. Indian Central Drug Research Institute је лечио заморче са улкусом само давањем сока од купуса. Осим што је позитивно деловао на опоравак ћелија желуца, купус је такође имао антиотска својства, убијајући Helicobacter Pylori”, истиче Несторовић.

Доктор Несторовић је поделио рецепт како припремити сок од купуса

Треба узети 3 шоље исецканог купуса, додати 2 чаше прокуване воде. Сипати у блендер и миксовати око 10 секунди. Пресути мешавину у теглу, која је херметички затворена (оставите мало места на врху тегле). Оставити да стоји на око 20 степени око 3 дана. Потом га профилтрирајте и држите у фрижидеру. Пијте једну чашу сока свако јутро, пола сата пре оброка.

 

 

 

 

 

 

Извор: Ало.рс/ blogspot.com