Србија

Огласила се новинарка! СИМОНИДА ОТКРИЛА НОВЕ ШОКАНТНЕ ДЕТАЉЕ: Проговорила о летовању с Браниславом Лечићем и шта се тамо дешавало

Списатељица и новинарка Симонида Милојковић шокирала је јавност када је открила да су јој три познате певачице признале да су биле силоване на почетку каријере. Симонида је позвала све жртве сексуалног насиља да пријаве сексуално насиље на време, а потом се осврнула и на случај Штајнфелд-Лечић који данима потреса Србију.

– Људи не би требало да буду у улози судије, а ја нисам ни на Данијелиној ни на Лечићевој страни. Мада, њега познајем, њу не. Раније сам често сарађивала са Лечићем и он је увек био био доступан за интервјуе. Делује као фин и културан човек, никад не бих помислила да је у стању да почини злочин силовања – рекла је Симонида, а потом се сетила једног њиховог сусрета.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– У време када се напад наводно догодио, пре девет година, била сам са Лечићем на заједничком путовању поводом хуманитарне акције. Лечић је одувек био згодан, симпатичан, шармантан, те су му прилазиле многе жене, што да се упознају, што да му се отворено удварају – рекла је Симонида, а потом се осврнула на то што је пре два дана шокирала јавност открићем да су моћници из музичке индустрије силовали наше три познате певачице.

– Не бих била човек када бих јавно рекла о којим певачицама је реч. То се дешавало пре више од 20 година, на самом почетку њихових каријера. Међутим, када неко буде жртва силовања, то мора да се пријави у року од 48 сати, уз налаз гинеколога, како би се покренуо поступак. Чињеница је да нема никаквог материјалног доказа онда када се силовање пријави након много година – каже Милојковићева.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс/ало