Србија

ОВО СУ СВИ ЧЕКАЛИ! Доктор Белојевић открио: Ово је најбољи лек у борби против вируса! Ево када ће корона коначно нестати!

Професор Медицинског факултета у Београду др Горан Белојевић причао је јутрос на TV Happy о актуелној корона ситуацији

Др Белојевић упркос црним прогназома стручњака да ће корона криза трајати до 2025. године или ће чак заувек бити међу нама има потпуно другачије мишљење.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Све ће бити готово у децембру ове године. Нисам баба ванга него толико је трајала и шпанска грозница, једноставно природа има своја правила. Исто тако је нестао и свињски грип. Само ће сада за разлику од Шпанске грознице много мање људи умрети – тврди Белојевић.

Он сматра да корна неће неће бити сезонска болест, али не гаранатује да можда не греши у тој процени.

Др Белојевић познат је по алтернативном ставу да су у борби са короном најјаче оружје пробиотици. Он спроводи својеврсни експеримент на себи, а како тврди контактирају га људи који такође превентивно користе пробиотике.

– Према мојим информацијама нико од њих није умро, чак је и мањи број заражених. Пре десетак дана учествовао сам на вебинару и тема мог излагања била је „вакцинација или пробиотици питање је сада“. ово је сте алтернативан приступ лечењу , али гомилају се докази који потврђују ефикасност – тврди Белојевић.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс