Србија

СТРАВИЧНЕ ТВРДЊА ЈЕРЕМИЋА: Данијела Штајнфелд је у канџама албанске мафије у Америци, КОЈА ХОЋЕ ДА УНИШТИ СРБИЈУ!

Данијела Штајнфелд ушла је у мрежу прљавих мафијашких кругова у Америци, тврди новинар Предраг Пеца Јеремић који је изнео шокантне информације о глумици.

Јеремић је током гостовања на телевизији „Хепи“ опширно говорио о целом случају глумице Данијеле Штајнфелд која је свог колегу, познатог глумца Бранислава Лечића, оптужила за силовање које се наводно догодило пре неколико година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Говорећи о фотографијама Штајнфелдове које су објављене на једном познатом порно сајту, Јеремић је навео да такав материјал указује на то да да је глумица жртва босанско-албанске мафије.

Ове фотографије, указују на једну другу ствар. Нажалост, морам да констатујем да је она ушла у мрежу прљавих сила у Америци. Мафијашких кругова који су кренули у инструментализацију Данијеле. Ту пре свега мислим на босанско-албанску мафију, која преко оваквих ствари жели не само компромитацију ове глумице, већ и компромитацију Лечића и Србије – рекао је Јеремић.

Он је указао на то да цело овај случај има много шире размере који иду много даље од односа Штајнфелд-Лечић.

Говорећи о колегама Бранислава Лечића који одбијају даљу сарадњу са њим, Јеремић је још једном подвукао да је та „кампања“ секундарна ствар. Према његовим речима, Лечић је у ствари ушао у фокус једне стратегије која приказује Србе као лоше момке.

– Он је ушао у шеснаестерац једне лоше стратегије која Србе приказује као лоше момке и да они нису џентлмени, да су силоватељи. Та је комплетна прича плаћена – казао је он.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс