Србија

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ: Пронађено тело у кући у Доњем Милановцу, сумња се да је то…

У кући у Доњем Милановцу пронађено је тело мушкарца за кога се сумња да је Милан Илић (34), који је нестао у децембру прошле године.

Према првим сазнањима, на телу нема видљивих трагова насиља, па се сумња да је реч о самоубиству.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Поред тела пронађена су и лична документа и ствари, тако да се одмах посумњало да је реч о Милану чији је нестанак пријављен 20. децембра прошле године, када је последњи пут виђен у центру Доњег Милановца. Незванично, наводно је пронађено и опроштајно писмо.

Тело је пронашао полицајац који је учествовао у претрази за несталим младићем. Он је пролазио поред куће за коју је знао да је власник тренутно у Италији, када је уочио отворена врата. Након што је ушао унутра да провери да ли можда кућа није обијена, пронашао је беживотно тело младића.

Наложена је обдукција, као и ДНК анализа, како би се утврдио тачан узрок смрти и потврдио идентитет лица.

Тело које је пронађено, затечено је у фази распадања.

Полиција од 20. децембра трага за несталим лицем, претражено је комплетно приобаље Дунава у пречнику од око 40 квадратних километара и сви остали предели за које је породица сматрала да је требало обићи.

Полицијска управа у Бору је формирала и Радну групу која је све време спроводила оперативну претрагу за несталим Миланом.

По проналаску тела полиција је извршила увиђај а након истраге знаће се више детаља.

Извор: Курир.рс/Блиц