Србија

ВЕЛИКА ТРАГЕДИЈА У СРБИЈИ! Милош брутално убио оца, маћеху и две сестре јер му нису дали НОВАЦ ЗА ПРОВОД!

Виши суд у Лесковцу осудио је данас на 20 година робије Милоша Илића (20) из Лесковца због тешког убиства јер је на свиреп начин усмртио четворо чланова своје породице.

Како пише Телеграф, Виши суд у Лесковцу у већу којим је председавао судија Горан Станојевић, донео је и јавно објавио пресуду којом је оптуженог И. М. из околине Бојника, рођеног 2000. године, огласио кривим што је 10. маја прошле године у један сат иза поноћи лишио живота чланове своје породице. И.П. рођеног 1975. године, маћеху Р. Д. рођену 1977. године, сестру И.А рођену 2001. године која је била у деветом месецу трудноће и сестру Р.С. рођену 2008. године , чиме је извршио кривично дело тешко убиство из члана 114. Кривичног законика Републике Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Изречена му је казна затвора од 20 година и према истом је продужен притвор до правоснажности пресуде, односно до упућивања оптуженог у завод за извршење кривичних санкција а најдуже до истека изречене казне затвора – наводи се у судском саопштењу.

Образлажући висину изречене казне, суд наводи да је оптужени у време извршења дела био млађе пунолетно лице, односно није навршио 21 годину, то му је у смислу одредбе члана 44 а КЗ, изречена најтежа могућа прописана казна.

Да подсетимо, стравичан злочин Милош је починио у изнајмљеној кући у центру Лесковца где је породица живела након доласка из родног села Граница у околини Бојника. Младић је секиром најпре напао оца Предраг, који је покушао да га заустави, а након што га је њега убио, насрнуо је на остале чланове породице.

Као мотив убиства помињао се новац, јер је убица наводно био незадовољан што је због сиромаштва ускраћен за провод.

Како су након убиства посведочили Предрагови рођаци, одувек их је пратила беда и несрећа.

– Предраг је са првом женом изродио троје деце, али се са њом разишао јер није могао да се бори са њеном психијатријском болешћу. Са децом се потуцао, није имао стално запослење, мењао је станове јер није могао да их плаћа. Са Данијелом је почео да живи 2007. године, са њом је добио Сару. Међутим, са рођењем тог детета, њихови проблеми су постали још већи, јер се Данијелин однос са пасторцима погоршао. Предраг је покушавајући да сачува везу са њом, жмурио на њено поступање са Милошем и Аном које је заиста било маћехинско . Данијела је била нељубазна, корила је мужа да не зарађује довољно, говорећи да ради само за себе. Бог да јој душу прости, о мртвима би требало само добро говорити, али она заиста није била ни брижна супруга ни пажљива маћеха. У кући није ништа радила, вечито је била на Фејсбуку. Знам да је оставила троје своје деце, од којих је једно инвалид и дошла за Предрага… па како би бринуло о његовој када је оставила своју децу – рекао је један сродник Илића.

Он је тврдио да је Милош био „темпирана бомба“. Међутим, психијатријско вештачење је показало да је убица био урачунљив.

Оно што овај злочин чини још трагичнијим је што је Милошева сестра Ана била у осмом месецу трудноће. Како су казали рођаци породице, она је затруднела са неким младићем из Смедеревске Паланке који је одбијао да призна дете. Масакр је преживео је само Милошев петнаестогодишњи брат који се налази у установи социјалног старања, с обзиром на то да пати од душевне заосталости.

 

 

 

 

 

 

Извор: Телеграф.рс