Србија

ВЕСИЋ ПОБЕСНЕО И ПОКАЗАО СЛИКЕ СА КОПАОНИКА: Заразили су пола Србије! Па ће мени неко да прича о локалима у Београду (ФОТО)

Заменик градоначелника Београда Горан Весић објавио је на свом Фејсбук профилу фотографије са Копаоника, где су редови за Панчићев врх и Караман гребен огромни, као да корона не постоји.

„Копаоник управо сада! Изгледа да иста правила не важе за читаву земљу. Ово су редови за Панчићев врх и Караман гребен! После ће мени неко да прича како у Београду сви ресторани треба да буду затворени! И да се тако штитимо од епидемије. И како је важно да буде затворен кафић са пет столова у Реснику али на Копаонику може да ради ко шта хоће“, написао је Весић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Копаоник управо сада!

Изгледа да иста правила не важе за читаву земљу. Ово су редови за Панчићев врх и Караман…

Posted by Горан Весић on Субота, 27. март 2021.

 

Он је подсетио и на ситуацију с почетка године.

„Тако је било у јануару и фебруару када се ресторани на Копаонику и Златибору радили до јутарњих часова па су они који су били тамо заразили пола Србије. И сви који се залажу за затварање свега тада су ћутали! Као и данас! Јер Копаоник је очигледно табу тема а по Београду може да се експериментише. Београђанке и Београђани неће бити талац ни Копаоника, ни Златибора! Већина наших суграђанки и суграђана се понаша одговорно и нема разлога да плаћају цену туђег бахаћења“, додао је он.

Подсетимо, Весић је раније данас рекао да ће предложити Кризном штабу у понедељак да угоститељски објекти раде до 22 сата.

Он је рекао да су вакцинација и стриктно поштовање мера једини начин да се превазиђу последице корона кризе која није само здравствена, него је и економска и друштвена.

Извор: Курир.рс