Србија

Пао договор Вучића и Кинеза: ОВА ВЕСТ ЋЕ ОБРАДОВАТИ СВЕ ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ!

Председник Србије Александар Вучић обићи ће данас радове на аутопуту Е-763 Милош Велики, деоница Прељина-Пожега (тунел Лаз).

Председник је ову посету најавио јуче, обилазећи радове на деоници пута Нови Београд – Сурчин. Тада је истакао и да нам је „Прељина-Пожега од животног значаја, да буде до Светог Николе“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како је данас Вучић рекао, он ће на поменути празник посетити ову локацију.

„Ја овде долазим 19. децембра, је л’ ја тад могу да се возим аутопутем Пожега-Чачак?“, упитао је председник присутне.

Додао је да су у Кини паметни људи и да имају решење за све.

„Само нађите то решење брзо. Одмах почињем да размишљам да ли да брзо правимо уговор за Пожегу-Бољаре, глава ме заболе од тог уговора. Мора да се заврши до 19. децембра, обећано је народу“, истакао је. Нагласио је да неће одустати од тога.

На крају је пао договор – најкасније до 6. јануара деоница ће бити завршена.

„За Бадњи дан најкасније да отворимо, од тога нема померања“, закључио је председник. После Пожеге, до Златибора ће да остане 40 минута, рекао је он.

„За Милановац сам им рекао да ураде обилазницу, али ће за Ужице бити најскупља, најмање 15 милиона. Милановац добија обилазницу, Ужице, Чајетина“, поручио је председник. Уз то, Ужице добија и болницу која ће да кошта 30 милиона, најавио је Вучић.

Пре обиласка, Вучић је објавио видео снимак са градилишта на ауто-путу Милош Велики, уз коментар „Србија се гради на сваком кораку“.

 

 

 

 

 

 

Извор: Б92