Србија

Велика туга! ПРЕМИНУЛА ДАНИЈЕЛА МИЛУТИНОВИЋ (51)

Фото: Pixabay.com
Фото: pixabay.com

У ЛОЗНИЦИ је, после дуге и тешке болести преминула мр Данијела Милутиновић (51), која је годинама важила за једног од најбољих туризмолога, не само у западној Србији, поштован средњошколски професор, запажен председник Управног одбора Туристичке организације у Лозници, истакнут руководилац у ХТП „Бања Ковиљача“ и врхунски професионалац у Градској управи у Лозници.

Данијела је дала значајан печат развоју туризма у овом делу Србије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

По знању, умећу и идејама била је туризмолог без конкуренције. Остаће упамћена по развоју бројних овдашњих дестинација, њиховој афирмације кроз документарне емисије, које је урадила и оставила их, као неку врсту легата, крају и граду ком је била сасвим посвећена.

Тиха, одговорна, савесна и упорна мр Данијела Милутиновић знала је да се и те како бори и избори да многе идеје прођу у условима, када је бирократија знала да се испречи. Била је омиљена и цењена у читавом крају. Угледна суграђанка, која је то постала јер је деловала, свим срцем, за прогрес Лознице и Јадра, који су, сада, великим словима истакнути на туристичкој мапи, не само Србије.

Била је дивна мајка Катарини и Мирјани и супруга Драгану, који су је, са родбином и пријатељима, испратили на вечни починак на лозничко гробље.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Новости.рс