Србија

ОДЛУЧИЛИ СУ! Ако Вучић не буде кандидат на изборима, Вулин ће бити председнички кандидат!

Ако Александар Вучић не буде кандидат на председничким изборима, биће Александар Вулин. Бољег од Вучића ни СНС, ни српски свет немају, поручује Покрет социјалиста.

Председник Србије Александар Вучић је пре неколико дана рекао да не зна да ли ће се кандидовати на председничким изборима наредне године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тим поводом се огласио Покрет социјалиста Александра Вулина.

– Ако се Вучић не кандидује, било зато што он сам то неће, било зато што његова партија нема храбрости да се супротстави тајкунским медијима и великим силама, Покрет социјалиста ће изаћи са својим кандидатом, а уколико чланство ПС усвоји предлог Председништва, наш кандидат ће бити председник ПС-а и министар унутрашњих послова Александар Вулин – пише у саопштењу Покрета социјалиста и додаје се:

– Вучић је бољи од свих које Србија може да бира, али ако његова партија мисли да има бољег, онда Покрет социјалиста има још бољег – Александра Вулина. Политика председника Вучића мора имати настављача, а ко је искренији у спровођењу политике уједињења Срба, војне неутралности и социјалне правде од нашег председника Александра Вулина – одлучено је на седници Председништва Покрета социјалиста.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс