Свет

ТРАГИЧНА СМРТ ТИНЕЈЏЕРА! Смрзао се на паркингу! ОТАЦ ГА ИЗБАЦИО ИЗ КУЋЕ ЈЕР ЈЕ ПУШИО МАРИХУАНУ!

Фото: Јутјуб

Смрзнуто тело тинејџера пронађено је на паркингу британског предграђа, само дан након што је избачен из породичне куће због употребе канабиса.

Тело Линдона Тарнера (19) пронађено је у селу Чобам у Сурију 2. децембра прошле године године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тинејџер који је радио монтер прозора застао је у том месту да се одмори након што је пешачио десетак километара од куће његовог оца, који га је избацио на улицу када га је ухватио да пуши марихуану.

У истрази се чуло како је породична свађа проистекла из Линдонове умешаности у мању саобраћајну несрећу дан раније, за коју је његов отац веровао да је проузрокована тиме што је његов син био под утицајем марихуане.

Поруке које је тинејџер размењивао са његовим сестрама показују затегнути однос између сина и оца – посебно након смрти његове мајке пре три године.

Тело су открили шетачи у парку који су одмах позвали Хитну помоћ и полицију. Упркос свим напорима болничара, потврђено је да је Линдон умро од „значајне хипотермије“.

Сведоци који су пронашли Линдоново тело рекли су да га не познају, али да су га видели неколико пута на истој локацији, преноси „Дејли мејл“.

Отац је потврдио да је Линдону рекао да више није добродошао кући, али да је мислио да он има пријатеље код којих би могао да остане.

Упркос опсежној истрази, није било могуће утврдити где се тинејџер кретао између напуштања своје куће и места на којем је преминуо. Токсиколошка анализа није пружила никакво јасно објашњење Линдонове смрти, али је показала „честу или хроничну употребу канабиса“, чуло се у истрази.

Извештај патолога открио је да је хипотермија била „активни оперативни фактор“ у његовој смрти.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс