Србија

ТРАНСФЕР БОМБА! Јована Јеремић прелази на ову телевизију

Придружује се уиграној екипи.

Водитељка Јована Јеремић, како се сазнаје, биће ново појачање на телевизији Пинк.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Водитељка, која је јуче током дана потврдила медијима да је дала отказ на Хепи телевизији и овим својим потезом изненадила многе, била је заштитно лице ове ТВ куће, а од 2019. године ту је успешно водила јутарњи програм.

Иако се најпре спекулисало да она прелази на ТВ Прва, ту информацију су са ове телевизије убрзо демантовали. Међутим, истина је да је Јована недавно обавила разговор с челним људима ружичасте телевизије и да су на обострано задовољство утаначили детаље њеног преласка у ружичасто јато, пише Курир. Како извор овог медија наводи, још се не зна у ком ће се формату водитељка сада наћи, али је велика вероватноћа да ће се придружити већ уиграном тиму ружичастог јутарњег програма, раме уз раме са Деом Ђурђевић, Ирином Вуковић и Предрагом Сарапом.

Подсетимо, водитељка је дала отказ на срећној телевизији, да би након неколико сати пошто је та вест завршила у медијима, открила разлоге овакве одлуке.

– Дала сам отказ, желим да се посветим детету, које је било запостављено због шерова на ТВ Хепи, засад немам пословних понуда, нисам забринута, посла ће увек бити – рекла је Јеремићева.

Иначе, Јована је водила јутарњи програм „Добро јутро, Србијо“, од 2016. године водила је ријалити шоу „Парови“, а касније и ријалити шоу „Снајке“. На истој телевизији водила је ауторске емисије „Викенд шоу“ и „Ела-ела шоу“. Од 2019. поново је водила јутарњи програм „Добро јутро, Србијо“ на истој телевизији.

Јована није одговарала на поруке и позиве поводом ове вести.

Извор: Курир/srbijadanas.com