loading...
Свет

Није знао шта га је снашло! САХРАНИО ЖЕНУ, А ОНА СЕ ПОСЛЕ 15 ДАНА ПОЈАВИЛА НА ВРАТИМА: Доживео је шок након сахране! Ево шта се догодило!

Мутијала Гадаја је 15. маја сахранио тело своје супруге Гиријаме (70) која је, како се веровало, преминула од ковида у болници у Андра Прадешу у Индији. У сузама се опростио од жене, а две седмице после сахране породица је одржала и помен. Следећег дана, тачније 2. јуна, сви су попадали од шока – Мутијалина супруга и њихова драга рођака вратила се кући.

Како преносе медији, жена је 12. маја примљена у општу болницу због симптома ковида. Њеном супругу било је дозвољено да је обилази, али када је дошао у болницу 15. маја, ње није било на ковид одељењу. Сестре су му рекле да је дошло до погоршања стања и да је преминула.

Да ствар буде гора, у мртвачници су му предали умотано женско тело, како би могао вољену супругу да сахрани у родном селу. Сломљени Мутијала је тело превезао до села. Уплашен да одмота тело како се неко још не би заразио, истог дана је, како је мислио, сахранио супругу.

Ту није био крај његовој несрећи. Неколико дана касније, 23. маја, добио је вест и да је његов син Рамеш (35) преминуо од последица ковида у болници Камам.

Породица у тузи и очају, одлучила је да организује помен за двоје преминулих 1. јуна, али се дан касније Гиријама појавила на вратима куће.

Гиријама је кући стигла поприлично љута, јер не само да је супруг престао да је обилази, “већ се није удостојио ни да дође по њу након што је отпуштена из болнице”. Старици су дали 3.000 рупија да може да се врати кући.

Из болнице су саопштили да је истрага у току, а локални инспектор је рекао да до сада није било пријава за овакве пропусте против болнице у којој је Гиријама лежала.

Подсетимо, Индија се већ недељама бори са стравичним таласом короне, који свакодневно односи на хиљаде жртава.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Еспресо/Телеграф.рс