Свет

Свет у неверици! Председнички кандидат шокирао Француску: “Терористички напади су написани унапред – Систем измишља председнике”

Фото: Јутјуб

“Видећете да ћемо у последњој недељи председничке кампање имати озбиљан инцидент или убиство”, како бисмо “упрли прст у муслимане”. “Све је написано унапред”, рекао је Жан Лик Меленшон.

Челник леве странке Инсоумис Жан Лик Меленшон рекао је да је уверен да је све “унапред написано” и да мисли на “озбиљан инцидент” или напад последњих дана пре анкете 2022. године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Упитан у програму Политичка питања (France Inter / Le Monde / France info), челник левице и председнички кандидат 2022. прво је назначио да жели да се Емануел Макрон “кандидује”, јер “ћемо имати штошта рећи”.

“Иначе, извлаћићемо још једног малог Макрона из шешира, […] не знамо ко је то, пуф, он је изабран за председника. Систем је тај који га измишља. Задњи пут, Макрон је стигао у задњи тренутак. Систем ће можда избацити неког другог”, наставио је Жан Лик Меленшон.

“Видећете да ћемо у последњој недељи председничке кампање имати озбиљан инцидент или убиство.

Био је то Мерах 2012. џихадистички убица у Тоулоусеу и Монтаубану у јеврејској школи. Сведочили смо нападу на Јелисејским пољима [2017., џихадист је убио полицајца Xавиера Југелéа], пре него што смо имали дедицу Воисеа (Паул Воисе, пензионер нападнут у свом дому у Орлéансу у априлу 2002.), за којег нико никада није чуо.

Све је то написано унапред” … “Имаћемо малог лика из шешира. Имаћемо изузетно озбиљан догађај који ће поново омогућити упирање прста у муслимане и измишљање грађанског рата. Ето, то је то. Све је написано унапред”, отворио се Жан Лик Меленшон.

Маинстреам медији и политичари су скочили на ноге и одмах га прогласили највећим теоретичарем завере, али је странка стала на његову страну. Жан Лик Меленшон није било ко. Цео живот је у политици. Био је министар и председнички кандидат на прошлим изборима. Члан је масонске ложе Grand Orient de France

 

 

 

 

 

 

Извор: logicno.com