Србија

Трагедија! ВАТРОГАСЦИ ТЕЛА ИЗВЛАЧИЛИ ИЗ КОЛА: Снежана и Милан погинули на Ибарској, четворо деце оставили иза себе!

Београђани Снежана Кљајић (53) и њен супруг Милан (48) настрадали су у саобраћајној несрећи која се у петак око 21 сат догодила на Ибарској магистрали код Рушња.

До несреће је дошло када се аутомобил у ком су били погинули супружници сударио с камионом за чијим воланом је био Л. Н. (22).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Аутомобилом је наводно управљала Снежана, док је њен муж био на месту сувозача.

– Судар је био језив. Од силине ударца аутомобил се преврнуо и био је потпуно смрскан. Видело се да у њему нико није могао да преживи. Лекари Хитне помоћи могли су само да констатују смрт мушкарца и жене – испричао је очевидац и додао:

– Ватрогасци су морали да секу лим како би дошли до тела настрадалих. О томе колико је судар био жесток сведочи и то што је камион завршио на травнатој површини крај магистрале, а саобраћај је сатима био обустављен.

Полиција је обавила увиђај и ради се на утврђивању свих околности несреће, преноси Курир.

– Сумња се да је возач камиона заспао за воланом – каже извор.

Четворо деце остало без оба родитеља
Пријатељи настрадалих Кљајића јуче су били у потпуном шоку због трагедије. Како кажу, иза њих је остало четворо деце.

– Обоје су били добри и вредни људи. Имали су бракове и пре заједничког, а одгајали су четворо деце, од којих су нека одрасла. Милан је радио у Општини Вождовац – прича једна пријатељица.

Како каже, још увек не знају како се несрећа тачно догодила, као и где су Кљајићи кобне вечери ишли.

– Знамо да они ту негде код Рушња имају викендицу, а да ли су можда кренули на викенд или су се враћали од некуд не знамо. Усоталом то сад није ни важно. Изгубили смо дивне пријатеље и вредне људе, а деца су остала без родитеља. Трагедија је страшна – каже узнемирени пријатељица.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс

Ознаке