Србија

Шокантно! ЗОРАНОВ ОТАЦ ТВРДИО ЈЕ ДА ЗНА КО ЈЕ УБИО ЈЕЛЕНУ: У судници је дошло обрта!

Владимир Марјановић, који је у уторак преминуо у Земунској болници, на суду је одбио да сведочи и каже име „правог“убице своје снахе.

Отац Зорана Марјановића, оптуженог за убиство певачице Јелене Марјановић, преминуо је у уторак у болници након што му је позлило код куће.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Владимир Марјановић (68) раније је тврдио да зна име правог убице своје снахе, али када је куцнуо час да га каже на суду, није то урадио. Испред куће Марјановића у среду било је тихо, а само је Зоранов син из првог брака кратко попричао с новинарима.

„Сви смо у шоку, нисмо спавали целу ноћ“, рекао је Урош, а сада је комшиница рекла да је читава улица најпре мислила да је позлило Зорановој мајци.

„Изненадила сам се када сам видела Владимира како улази у санитет. Сам је ушао. Урош је био иза њега, те је за колима Хитне помоћи и он отишао у болницу. Не знам како ће Марјановићи сада функционисати, јер је Владимир све њих некако држао на окупу“, додала је она.

Владимир и Зоран једини су јавно говорили, за медије, о злочину. Владимир је понављао да му је син невин, а да је Јелена „била анђео на којег нико не би дигао руку“. Када је Зоран ухапшен, његов отац је за убиство оптужио тајкуна којег није смео да именује.

„Прави убица је Јеленин љубавник, тајкун. Ћутао сам јер сам се бојао да ће ми неко убити децу. Од првог дана сви знамо име убице, али смо мислили да полиција поштено ради свој посао. Кад оно, они хапсе мог Зорана“, рекао је медијима Владимир у септембру 2017. године. Међутим, име убице није открио у судници већ је искористио право да не сведочи.

За Марјановиће се причало свашта, па и да су наводно у секти.

„Народ мисли да смо ми секта, да смо Црна ружа, да ја хипнотишем људе. Крстили смо 30 људи, каква секта, какве глупости. Ми нисмо ни по чему чудни“, рекао је Владимир једном.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо / Мондо