Србија

Шокирао све! ЗОРАН МАРЈАНОВИЋ СЕ ПРВИ ПУТ ОГЛАСИО НАКОН РАДИНЕ СМРТИ! Србија ово мора да ЧУЈЕ

Рада је преминула 3. септембра у свом стану у Бечу, а биће сахрањена у суботу, 11. септембра, на локалном гробљу код Коцељеве.

Зоран Марјановић је рекао да је за Радину смрт сазнао из медија. Он каже да нису били у контакту након прашине која се дигла око њиховог односа и да ништа не зна о њеној смрти.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Покој јој души. Господ нека јој опрости грехе и лак пут ка Царству небеском – поручио је Зоран у свом маниру.

Радин рођак, који је инсистирао на анонимности, рекао је за наш лист да се она жалила да има висок притисак, али да на то не обраћа пажњу.

– Изненада јој је позлило у стану у Бечу и пожалила се брату Радету да јој није добро. Седели су заједно до поноћи, а онда је Раде отишао у своју собу да легне. Око 1.15 ујутру Рада је дошла код брата и рекла: „Молим те, устани, пашћу“ – каже рођак, и додаје да се сручила брату преко ногу.

– Радин син ми је испричао да је била хладна као лед и да су одмах позвали Хитну помоћ. Није имала пулс и моментално је умрла. Две екипе Хитне су покушале реанимацију док су је у болници ставили на најјаче апарате, али нису могли да јој помогну. Један лекар је рекао да би умрла чак и да се затекла у болници јер је мождани удар био изузетно јак – испричао нам је рођак.

Дирљива читуља породице

Породица се опростила од Раде дирљивом читуљом објављеном у дневним новинама.

„Цео живот смо те желели, надали се доласку твом, носили те у срцу свом, била си нам свима ослонац и све на овом свету. Судбина те отрже од нас као птицу у лету. Волимо те пуно, недостајаћеш нам вечно“, пише у читуљи.

Рада је постала позната јавности неколико месеци после Јелениног убиства. Тврдила је да се дописивала са Зораном најпре преко Фејсбука, а потом и преко Вибера. Иако су наводно размењивали експлицитне поруке, Рада је тврдила да је она само имала намеру да сазна како је Јелена убијена и да ли је њен муж умешан, а преписке и слике је доставила полицији и медијима.

– Живим у Бечу 11 година. Негујем старе и болесне. Из медија сам сазнала за убиство, Јелену и Зорана нисам познавала. Прва сам ступила у контакт са Зораном. Када су ме питали да ли је Зоран убио супругу, одговорила сам да Зоран није убица, али да вероватно зна ко је – изјавила је пре пет година Рада Матић на ТВ Пинку, и додала да сумња да је у убиство умешана секта.

– Мислим да је Јелена жртва секте и да је приложена као жртва. Верујем да је Зоран припадник секте јер је непрестано причао о Христовим витезовима и да има кључ спасења – изјавила је Рада једном приликом.

Годину дана после провоцирања Зорана поново је дала интервју и навела „да верује да је реч о ритуалном злочину по налогу секте“.

– Сигурна сам сто одсто да се дрогирао. Он је дан и ноћ био дрогиран, а сем дрога је стално користио таблете за смирење. Они су сви породично на таблетама, али не због туге и стреса, већ да се некоме нешто не омакне и да што смиреније причају да се не би одали – рекла је Рада и додала да је Зоран једне ноћи изјавио нешто веома чудно:

– Рекао ми је да је добро што је Јелена убијена и што је тако испало јер би иначе видела неко веће зло, као и да је сада слушкиња творца – испричала је раније Рада Матић.

Држала Јеленину слику у стану

На дан када је певачица рођена и када је породица постављала споменик Рада је на Фејсбуку објавила своју фотографију са сликом убијене певачице поред кандила и с ногама мистериозне особе у позадини. Мајка покојне певачице питала се „шта ће њој фотографија њене ћерке“.

Детективка: Жао ми је што се тако завршило

Катарина Остојић из Београда, која је самоиницијативно истраживала злочин у Борчи, каже да се с Радом Матић дописивала на Фејсбуку искључиво због истраге о Јеленином убиству.

– За Радину смрт сам сазнала из медија. Упознале смо се преко Фејсбука и Вибера. Тражила је контакт са мном преко Јеленине другарице. Пристала сам на комуникацију, али је она све злоупотребила. Не ликујем што је нема, свакога пуштам Богу јер нисам осветољубива. Жао ми је што се тако завршило – каже Катарина Остојић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо / Ало