Свет

ХОРОР! Бескућник слиовао жену у возу, путници снимали мобилним телефонима!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Бескућник Фистон Нгој (35) из Филаделфије у америчкој савезној држави Пенсилванији силовао је жену у возу пуном путника, објавили су недавно амерички медији.

Страшно је и што нико од путника није реаговао, покушао да спречи силовање или позвао полицију.

Сада цуре нови детаљи о том застрашујућем случају.

Нгој је сео покрај жене и покушао је додирнути неколико пута. Малтретирао ју је 40-ак минута, а она га је одгуривала. На крају јој је Нгој на силу скинуо одећу и силовао. Полиција потврдила да су путници усмерили своје мобилне према силовању

НБЦ Неwс је данас објавио како је полиција потврдила да је део путника подигао своје мобилне телефоне и усмерио их у смеру силоватеља и његове жртве уместо да назову полицију. По свему судећи, део путника је снимао напад.

“Могу да вам потврдим да су људи у возу подигли телефоне и усмерили их у смеру нападнуте жене”, рекао је полицијски начелник Томас Ј. Нестел на прес конференцији.

Силовање је на крају пријавио запослени железнице. Кад је то урадио, на следећој станици у воз је ушао полицајац те затекао Нгоја на жртви.

“Полицијски службеник одвукао је нападача са жртве и извукао га на станицу”, рекао је Нестел.

“Желимо да сви због овог буду људи и згрожени и да нам се придруже у напорима да систем буде сигуран. Желимо да људи обавесте полицију кад виде инциденте”, рекао је Нестел. Силовање снимљено надзорном камером, приказује путнике како мирно седе

Полиција је саопштила како је силовање снимљено надзорном камером која приказује путнике како мирно седе док мушкарац силује жену.

Жртва је након силовања одвезена у болницу те је полицији дала детаљан опис злочина. 35-годишњи Нгој је тренутно у затвору те му је одређена кауција у износу од 180.000 долара. Током напада није био наоружан.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: INDEX.HR