Регион

Хорор! У хотелу нађена тела четворо руских држављана

Тела четворо руских држављана пронађена су у сауни једног хотела у Албанији, а узрок смрти је гушење, јавља данас Албаниан Дејли Њуз позивајући се на полицију.

Како је полиција навела, у сауни хотела у селу Ћерет, у округу Каваја, пронађена су тела четири особе, држављана Русије, а сви су се угушили.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према полицијским информацијама, жртве су два мушкарца и две жене старости између 31 и 58 година, пренео је Танјуг.

Полиција истражује околности на месту злочина, али и да ли је вентилациони систем био исправан, преносе албански медији.

Сумња се да су били под утицајем алкохола и да је то довело до смрти, пише Срна.

Како пише албански „АБЦ њуз“, жртве у Наталија Буренкова (58), Сергеј Буренков (60), Никита Белоусов (37) и Катарина Буренкова (31). Портал пише и да су одсели у хотелу са пет звездица и да су у Албанији били на одмору.

„Њуз 24“ пише да су руски туристи стигли у хотел сат времена пре трагедије. Рецепционарка хотела рекла једа је она била први сведок шокантног призора и да је жртве пронашла у 22:20 сати.

– Звала сам их неколико пута јер су наручили пиће и воће за собу, нико ми није одговарао и тада сам отишла у сауну. Једна жртва је била на столици, двоје на клупи и једна код базена – пренели су речи рецепционарке албански медији.

Руска амбасада у Тирани је обавештена о смрти држављана те земље и омогућиће транспорт тела преминулих у Русију.

 

 

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс