Србија

Језиво! ЏОНИЋ ПЛАНИРАО БЕКСТВО НА ХИЛАНДАР! Злочинац сковао паклени план, покушао да УМЕША ДВОЈИЦУ ПРИЈАТЕЉА!

Горан Џонић (59) који је сумњичи да је 26. септембра зверски убио породицу Ђокић планирао је после злочина да побегне на Хиландар!

Пензионисани ватрогасац Горан Џонић, који је главни осумњичени за убиство породице Ђокића – брата од тетке Горана Ђокића (57), снаје Гордане (56) и братанице Лидије (25), имао је у плану да побегне на Хиландар!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Џонић је недељу дана пре него што је ухапшен, схватио да му је полиција за петама, па је почео да се спрема за пут на Свету Гору, преноси Информер. Он је чак и двојицу пријатеља из Алексинца наговарао да крену са њим. Пријатеље је звао да не би био сумњив ако би у иностранство кренуо сам.

Мештани Моравца потврдили су да је Џонић, само неколико дана након што су 2. октобра откривена спаљена тела породице Ђокић, позвао двојицу пријатеља из Алексинца да заједно крену на „поклоничко путовање“.

– Убеђивао их је да морају посетити Хиландар, пошто је он тамо већ био пре неколико година. Причао им је да се вратио препорођен… Пошто они због обавеза нису могли одмах да крену, Џонић им је рекао да ће он платити све трошкове пута и смештаја – преноси извор, иначеблизак рођак Џонићевог пријатеља из Алексинца.

Ипак, полиција је у то време Џонића већ држала под даноноћном присмотром, тако да све и да је кренуо за Грчку, не би могао да пређе границу.

– Он је овде по селу глумио великог верника, хвалио се како је већ био на Хиландару и најављивао како ће на неки велики празник, Васкрс или Божић отићи у Јерусалим. На крају показало се да је њему до вере и православља стало као до лањског снега. Ђаво од човека, далеко му било све, дај Боже да такав злотвор никада из затвора не изађе – рекао је један житељ Моравца.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс