Србија

Шокантно! ИНСПЕКТОРИ У ЦИВИЛУ НА САХРАНИ ЂОКИЋА ЈУРЕ УБИЦУ? Верује се да их је убио неко ко јако добро ПОЗНАЈЕ И ЊИХ И МЕСТО УБИСТВА!

Како сазнајемо с лица места Инспектори у цивилу тајно присуствују сахрани брутално убијене породице Ђокић

Полицајци су се измешали са рођацима, комшијама, пријатељима и мештанима који су дошли да на вечни починак испрате Горана, Гордану и Лидију коју су отети и убијени 26. септембра у атару села Моравац, где се и одржава опело и сахрана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како убице породице Ђокић још нису пронађене, а полиција верује да је злочин извршио неко ко је из овог краја јер је одлично познавао терен на ком је убио Ђокиће, а потом на специфичним местима спалио њихова тела и аутомобил.

То што је убиство извршио неко ко је добро знао овај терен јако је отежало потрагу за Ђокићима, која је трајала пуних шест дана. Њихова тела лоцирана су уз помоћ базних станица, а онда су полицајци пешче чешљали сваки педаљ, њиве, шибље и приобаље реке, и тако су и прво приметили руку како вири из шибља. На том месту пронађена су спаљена, а потом грањем и даскама прекривена тела мајке, оца и ћерке.

На лицу места је и патрола полиције која води рачуна да сахрана прође без инцидената с обзиром да јој присуствује велики број људи.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер/Блиц.рс