Србија

Велика туга! ИСПОВЕСТ МАЈКЕ КОЈА 14 ГОДИНА ЧЕКА ДА СЕ ПРОНАЂЕ УБИЦА ЊЕНЕ ЋЕРКЕ: Маја је страдала као Лидија Ђокић!

Тања Гостић већ 14 година чека да се пронађе убица који је усмртио њену ћерку Мају (20) пуцао у београдском насељу Жарково.

Како каже Тања, убиство породице Ђокић ју је вратило у прошлост и јутро када је затекла полицајце на вратима стана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Тражили су да виде мог супруга и тада сам чула да је Маја убијена са трочланом породицом Обрадовић у стану. Они су били изрешетани, а мојој ћерки убица је пуцао два пута у главу. Она је била дете као и Лидија Ђокић из Алексинца. Живот су им одузели у делићима секунде – каже Тања и нада се да ће убица, бар у њиховом случају, бити пронађен.

– И поред моје ћерке нађене су чауре. Њих 56… Вештачене су и дошло се до сазнања да је пуцано из два оружја. Колико читам и Ђокићи су убијени из ватреног оружја хицима у главу. Сигурна сам да је сада убијени Зоран Обрадовић и његова супруга Драгица познавали убицу јер су га пустили у стан. Тако је и Горан Ђокић поверовао некоме ко му је убио целу породицу – прича Тања Гостић.

Њена ћерка Маја забављала се са Жељком (22) Обрадовићем који је такође убијен заједно са родитељима. Иако је био млад убице нису имале милости. На празник Свету Петку, Маја Гостић је отишла код Обрадовића како би прославили усељење у стан. На столу су биле испијене шољице кафе. То је био јо један доказ више да је убица познавао Обрадовиће.Као и у случају породице Ђокић, нико ни код Обрадовића није приметио ништа сумњиво тог дана.

И после 14 година Тања верује да полиција није заборавила на случај четвороструког убиства у Жаркову. Како каже, након свега, зна како је у овим тренуцима најближим члановима породице Ђокић.

Маја упуцана у главу

На Свету Петку 2007. Маја је отишла код свог момка јер је његова породица славила усељење у нови стан. Следећег јутра је Зоранов пријатељ нашао њихова тела. Обдукција је показала да су убијени из две врсте оружја, што указује да је било више починилаца. Није било трагова насилног уласка у стан па се сумња да су Обрадовићи бар једног од убица познавали. Маји је пуцано два пута у главу, док су тела Жељка, Зорана и Драгице била изрешетана.

Убрзо након овог злочина дошло се до сазнања да су Обрадовићи и Маја Гостић могуће жртве криминалне групе из Жаркова која је покушала да рекетира Зорана – и то за 80.000 евра, али и даље, после толико година, убица није пронађен.

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс