Спорт

ЈА САМ ИЗ СРБИЈЕ, БРАТЕ! Цео Мајами ЗВИЖДАО Јокићу, а онда је уследио МУК! Ово нису очекивали!

Мајами је Николу Јокића дочекао звиждуцима, а он је узвратио сјајном партијом, водио је Денвер до победе против Хита 120:111

Никола Јокић се у ноћи између понедељка и уторка вратио на терен после повреде зглоба и водио Нагетсе до тријумфа после шест везаних пораза (120:111).

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Навијачи Мајамија су га дочекали звиждуцима и увредама након сукоба који је пре неколико недеља имао са играчем Хита Маркифом Морисом.

Упитан како је могао да игра поред упорног звиждања са трибина у Мајамију, рекао је:

– Ја сам играо у Србији, брате. Волео бих да можете да осетите ту атмосферу тамо – рекао је Никола.

Никола је опет показао зашто је МВП, предводио је Денвер са 24 поена, 15 скокова и 7 асистенција. Ерон Гордон је завршио меч са 20 поена, а одличан је био и Бонс Хајленд са 19.

​У тиму Мајамија Бам Адебајо је нанизао 24 поена, уз 13 скокова. Макс Струс је убацио 19 поена, Кејлеб Мартин 18, а Кајл Лаури је имао 17 поена и 14 асистенција.

Због тога су Јокића звиждуцима дочекали на Флориди и само га додатно мотивисали. Нагетси су водили током читавог сусрета, а од полувремена је било јасно да Мајами не може до преокрета. Денвер је на паузу отишао са предношћу 63:43, а у наставку рутински држао предност и без проблема тријумфовао.

 

 

 

 

 

 

Извор: информер.рс