Србија

ЖЕНА НАПАЛА НАТАШУ КАНДИЋ ДОК ЈЕ ДАВАЛА ИНТЕРВЈУ ЗА ТВ: Због њених речи снимак је постао виралан (ВИДЕО)

Фото: Твитер принтскрин

Наташа Кандић, која је основала Фонд за хуманитарно право под окриљем Сорош фондације, говорила је за телевизију ФТВ из Сарајева, али је била прекинута.

Док је говорила о томе да у региону нема помирења нити политичких ставова о томе, пришла јој је једна жена, која ју је упитала да ли може да јој постави једно питање баш тада када даје интервју.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Ваш отац, мајор Озне је 1944. бацао српске дечаке у бунаре! Ја сам разговарала са сведоцима у Тополи, тужите ме ако то није тачно“, казала је жена Кандићевој.

Она је потом пробала да се оправда говорећи да је њен отац био на Голом отоку и да то није тачно.

„Склоните се одавде. Мој отац је један частан човек“, одговорила је Наташа Кандић.

Ипак, ова жена је наставила да открива злочине Титових комуниста.

„Ваш отац је бацао српске дечаке у бунаре, и очеви многих овде. Трујете омладину…Значи све жртве постоје осим српске жртве…200.000 неоткопаних костију постоје у овом граду…“, наставила је непозната жена.

„Па ви копајте…“, одбрусила јој је Наташа Кандић.

Деца и унуцу Титових злотвора и даље владају Србијом, а Наташин отац је био озлоглашени поручник ОЗНЕ Павле Кандић, који је на монтираном процесу у срцу Шумадије у Тополи, осудио на смрт без икакве кривице и доказа чак 27 голобрадих младића из околних села старих од 17 до 23 године.

Они су прво мучени па убијени у складу са Титовом идеологијом да се што више српских младића побије на крају рата (највише их је побијено на Сремском фронту).

Иначе, Фонд Наташе Кандић финансијски помаже и режим Александра Вучића, иако се воде као НВО (невладине организације).

Извор: Србин.инфо/Б92