Свет

Ћерка српског певача у страху! ХИТНО ХОСПИТАЛИЗОВАНА ЗБОГ ТУМОРА, ОПЕРАЦИЈА ТРАЈАЛА 6 САТИ

Фото: Pixabay.com

Јелена Јевремвоић, ћерка Микија Јевремовића завршила је хитно на операционом столу због тумора на левој дојки.

Ћерка познатог певача Микија Јевремовића, Јелена хитно је завршила на хоспитализацији, јер јој је на дојци пронађена промена, због које су доктори у страху, па су желели да на време да санирају проблем.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Јелена Јевремовић објавила је фотографију на друштвеној мрежи Инстаграм из болничке постеље, па се обратила пратиоцима због чега је завршила на операционом столу. Јевремовићева је у опису фотографије објаснила све шта се десило, због чега је завршила у завојима, прикључена на свим потребним апаратима који су је држали у животу.

Ово није порука самосажаљења, нити патетике. Ово је искрена молба и апел на све девојке и жене, нарочито на оне које се осећају здраво и у складу са тим живе, безбрижно, као што сам ја. Молим вас, не запостављајте ваше груди! Нисмо ни свесне колико је опака и подмукла болест тумор дојке. Тихо дође, тихо се шири, и у једном дану нас обрише као гумицом. Нисмо рођене научене, није довољно да „пипамо“ груди и лаички тврдимо како је ту све у реду. Нисмо стручне, не знамо, зато морамо ићи редовно на ултра звук дојки (на 6 месеци), као и на мамографију (од 40. године на сваких 18 месеци). Рокови за редовне прегледе су се смањили, јер оболелих, нарочито младих жена, је све више – апеловала је Јелена.

Иначе, како је објаснила, Јелена је отишла на консултацију како би обавила естетску корекцију груди, а онда су доктори напипали промену на левој дојци, због чега су је саветовали да се одмах јави изабраном лекару, како би се темељно установило о чему се ради. Микијева ћерка провела је шест сати на операционом столу, али је срећна што је све прошло у најбољем могућем реду и сада се опоравља.

– Отишла сам на консултацију о естетској корекцији груди и сазнала да имам промену на левој дојци. Након скоро шест сати на операционом столу и нимало једноставне операције, све је, хвала Богу, прошло добро. Данима пре захвата била сам у агонији, плашећи се да је карцином малиган, бринући и непрестано размишљајући о деци и свима онима, које када легнем на операциони сто, остављам иза себе… Храбра сам, малтене неусташива, никада се нисам предала…

– Морала сам да покушам да дигнем свест сличнима себи, па нека ме макар једна дама данас послуша, биће то права ствар. Променила сам се и опаметила, после овог искуства баш ништа нећу схватати олако и пазићу више на своје здравље. То што бринемо о себи није себично. Напротив, тиме доказујемо да мислимо на наше ближње и волимо их, јер да бисмо били добри њима, морамо прво бити добри себи самима.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Република.рс