Србија

Језиво! НОВИ ДЕТАЉИ МАСАКРА У СОМБОРУ: Здравко убио жену и ћерке, па се обесио на тавану, а ево шта је имао у џепу!

Више јавно тужилаштво у Сомбору огласило се данас саопштењем поводом незапмаћене трагедије која се јуче догодила у том граду у Улици Симе Шолаје, када је Здравко Горановић (59) најпре убио супругу Мирјану (55) и ћерке, Анастасију (19) и Анабелу (15), после чега је запалио њихову породичну кућу и обесио се на тавану.

– Обавештавамо јавност да је у Сомбору у улици Симеле Шолаје број 13, дана 29.12. 2021. године, око 13.30 часова, започет и извршен увиђај, а након што је од стране Ватрогасне службе угашен пожар у кући. У приземљу наведене куће пронађена су три леша и то Горановић Мирјане из Сомбора и њених ћерки Горановић Анастасије и малолетне Г. А. Тела покојних су била захваћена пожаром, а са траговима насиља на истима – наводи се у саопштењу тужилаштва. Како даље наводе, у поткровљу куће пронађен је леш Горановић Здравка, који је супруг Горановић Мирјане и отац Анастасије и малолетне Г.А.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Исти је пронађен обешен о канап са траговима крви на рукама и ножем у џепу панталона, такође са траговима крви. Наредбом тужилаштва одређена је обдукција тела покојних. Извршеним увиђајем и до сада предузетим доказним радњама оправдано се сумња да је Горановић Здравко лишио живота Горановић Мирјану, Горановић Анастасију и малолетну Г.А. и потом проузроковао пожар у кући и извршио самоубиство вешањем – пише у саопштењу Вишег јавног тужилаштва у Сомбору.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир.рс