Србија

ЈОВАНА СЕ УБИЛА ЗБОГ ЗОРАНА МАРЈАНОВИЋА? Комшије шокирале: „И до нас су стизале приче…“

Фото: Фејсбук принтскрин

Развели су се у октобру ове године, али је дефинитивни разлаз био јасан још у јануару
Јована Марјановић, Лесковчанка чије је беживотно тело после петодневне потраге пронађено на Златибору, била је жртва злостављања бившег супруга.

Ово је тврдња коју је јуче изнео оснивач Фондације „Тијана Јурић” Игор Јурић, а за коју тврди да је потекла од њене ћерке.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Није јој било лако. Трпела је злостављање бившег мужа. То су речи њене ћерке и немам разлога да не верујем у то. Не могу да причам о томе да ли је Јована пријављивала бившег мужа због тога. Људи из њене ближе средине знали су за злостављање – истакао је Јурић, додајући да је о свему томе обавештена полиција.

Због тога смо се окренули онима који познају чланове њене породице из Лесковца, где се Јована Гирић родила пре 54 године и где ће сутра бити сахрањена.

СВЕ ЈЕ ПОЧЕЛО У ЈАНУАРУ

Од људи који познају чланове њене породице из Лесковца, где се Јована Гирић родила пре 54 године и где ће сутра бити сахрањена, сазнато је име Јованиног бившег мужа – Зоран Марјановић, као и одређене детаље везане за њен живот из периода кад је прешла у Ниш.

– Отишла је из Лесковца после удаје. И до нас су стизале приче да у том браку није све идеално. Од рођака смо чули да су се развели у октобру ове године, али да је и дефинитивни разлаз био јасан још у јануару – открива извор из Лесковца.

Из Лесковца је потврђено да је Јованин брат заиста себи одузео живот, и то на кућном прагу. Наводно, он је то учинио због дуга од неколико хиљада евра који није могао да измири.

– Он је имао продавницу и није био професор физичког. ДИФ је завршила Јована, па вероватно и отуда мала забуна – тврде становници Лесковца који су познавали Јовану.

Извор: Објектив/srbijadanas.com