Свет

Ужас! УБИЈЕНА ДЕВОЈЧИЦА (3) СА ПОСЕБНИМ ПОТРЕБАМА: Полиција открила језиве детаље

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Неговатељ који је убио од своје девојке трогодишњу ћеркицу са инвалидитетом јер је одбила да једе свој сендвич док је он гледао телевизију осуђен је на 11 година затвора.

Пол Марш (27) задао је фаталне повреде на глави малој Џесики Далглиш у њеној кући у Сендгејту у Кенту, Енглеска, 21. децембра 2019. Он је реаговао „у бесу и фрустрацији“, како је речено на суду, јер је покушавао да гледа фудбалске резултате на „Скај спорту“, пренео је „Дејли мејл“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Марш је одвео девојчицу на спрат куће и немарно је, али снажно, бацио на кревет, због чега је ударила главом о тврду површину.

Како наводи британски таблоид, Марш је био све више фрустриран што је морао да пази на Џесику у недељама пре њене смрти. Модрице на њеном лицу и главу говоре да ју је ударао и раније, о чему полиција није била обавештена.

До фаталног напада дошло је док се девојчица мучила да заврши свој оброк. Марш је позвао хитну помоћ у 15:10 поподне, тврдећи да је пронашао Џесику на поду у несвести. Болничари су стигли и договорили превоз хеликоптером у болницу у Лондону, али је тамо умрла на Бадње вече 2019.

Марш је указао да је Џесика можда пала низ степенице док се играла, али је његова прича била нејасна, што је навело детективе да истраже случај. Медицински стручњак је касније открио да су Џесикине повреде вероватно узроковане ударом, као што је бацање на оквир или страну њеног кревета.

Марш је оптужен за убиство и окрутност над дететом, а проглашен је кривим у новембру. У понедељак му је суд доделио 11 година затвора.

– Ово је трагичан случај у којем је малој девојчици украден њен живот пре него што је заиста и почео… Надам се да ће пресуда изречена данас дати Џесикиним рођацима неки мир док оплакују њену трагичну смрт – рекао је Нил Кимбер, главни детектив одељења за тешке злочине за Кент и Есекс.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: SrbijaDanas.com/Daily Mail