Свет

Велика трагедија! ПОЗНАТОМ ВОДИТЕЉУ ПРЕМИНУО СИН ОД ПЕТ МЕСЕЦИ!

Комичар је у јуну ове године дочекао своје седмо дете, а убрзо је сазнао да се њихов малишан бори са хидроцефалусом

Познати музичар, водитељ и комичар, Ник Кенон је објавио да је његов најмлађи син Зен преминуо. Петомесечни дечачић се кратко борио са тумором на мозгу, али није успео да победи опаку болест.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Комичар је у јуну ове године дочекао своје седмо дете које је добио са партнерком, Алисом Скот, а убрзо су сазнали да се њихов малишан бори са хидроцефалусом.

– Приметио сам да често кашље и желео сам то да проверим – рекао је Ник.

– Чудно је дисао, приметио сам да са два месеца има већу главу у односу на осталу децу у том узрасту, али сам мислио да су у питању синуси, па смо га одвели код доктора због дисања. Мислио сам да ће то бити рутински преглед – додао је Ник.

На жалост, лекари су обавестили породицу да се детету накупила течност у глави и да је у питању малигни тумор.Ник је кроз сузе испричао и да се од тог тренутка трудио да што квалитетније проводи време са својим болесним сином. Комичар је последњи пут видео сина за викенд, а убрзо након трагедије морао је да се врати пословним обавезама.

Да подсетимо, Ник практикује полиаморију, односно одржава интимне односе са више особа уз знање и пристанак свих партнера.Водитељ има породицу са три жене – Еби Де Ла Росом, Британи Бел и Алисом Скот. У децембру је добио друго дете са Британи а у јуну је са Еби добио близанце и има још једно дете с Алисом.Ник је раније био у браку са певачицом Марајом Кери, са којом има двоје деце, десетогодишње близанце.

 

 

 

 

 

 

Извор: Пинк/Информер